Information

Välkommen till vår hemsida, här kommer du att hitta nyheter och uppdateringar om en del av vad som händer och vad som planeras.  Maila eller ring oss gärna om det är något annat du undrar över. Du kan förstås kommentera under alla inlägg om du känner för det också. 🙂

IN ENGLISH

Welcome to our homepage.  Here you will find some news and information about us and our dogs, litters planned and present, etc.
Hope you find the information you are looking for, otherwise feel free to call us or mail us for any information.
We will be very happy for any comments or messages you wish to give us here.

OBS! OBS! OBS!
Ni är välkomna hem till oss nästan när som helst, men snälla ha respekt nog att inte bara dyka upp helt oanmälda. Det blir nämligen ingen glad överraskning om det ringer på dörren 19 – 20.00 en regnig vardagskväll i november.
Ring oss och bestäm en tid när det passar så att vi verkligen har tid att träffa er.  Om ni bara tittar förbi så är jag rädd att vi vissa gånger helt enkelt inte har tid att ta emot er.  Vårat schema är rätt fullt och om vi inte följer våra inrutade tider så funkar inte resten av dagen/kvällen för oss och hundarna.  Dessutom så är det inte alltid det passar att träffa alla hundar.
Med många hundar hemma är man rädd för att få hem smittor i kenneln, i synnerhet vid dräktighet – valpning eller om någon hund skulle vara sjuk vid tillfället.  Har vi däremot möjlighet att planera innan så är det väldigt trevligt att få besök.  Det gör upplevelsen trevlig för både er och oss och inte minst hundarna.  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.