Planned litters/Planerade valpar

Uppdatering juni 2022.

Panda är parad och vi hoppas på valpar i slutet av juli. Mer information kommer när vi vet om hon är dräktigOBS! Jag försöker svara på alla mail, sms, meddelanden och samtal med förfrågan om valp, men det är otroligt många och jag hinner ofta inte med alla förfrågningar. Jag ber om ursäkt om någon inte fått svar, men min tid är dessvärre begränsad. För säkraste kontakt och svar ring på min mobil 076-8355765 och lämna namn och nummer samt ärende om jag inte svarar, så ringer jag upp så fort jag är ledig.

Mvh/ Camilla


Alla våra valpar säljs registrerade i SKK enligt alla gällande regelverk och rekommendationer. De är vid leverans även veterinärbesiktade, ID-märkta med microchip, vaccinerade och regelbundet avmaskade.

Valparna levereras vid 10-12 veckors ålder och är då ultraljudade på hjärtat med färgdoppler av hjärtspecialist. Självklart är också föräldrarna kontrollerade med ultraljud på hjärtat och fria från hjärtfel.

Valparna föds och bor inomhus (liksom alla våra hundar) men har tillgång till daglig utevistelse så snart de är tillräckligt gamla. De är också mkt väl socialiserade och vana vid alla dagliga ljud från ett hem, vana vid katt, barn och andra hundar.
De är också vana vid hantering: stå på bord, klippa klor, borstas och är vanligtvis (beroende på väderlek) badade ett flertal gånger och någorlunda vana vid fön.

Vi använder självklart SKK’s avtal och bilagor och följer alla regler och bestämmelser vid försäljning av valp.

Vi finns tillgängliga för stöd, råd och hjälp under hela hundens liv. Dygnet runt. Vi har också en facebookgrupp för alla våra valpköpare där alla som vill kan ha kontakt med varandra och dela erfarenheter och bilder på sina hundar. Den nya gruppen heter Krambjörnarna 2020 och är öppen endast för våra valpköpare.

22 tankar på “Planned litters/Planerade valpar

 1. Johanna Kauppinen

  Hej! Jag är mycket intresserad av en valp till 2014. När under detta år hade ni tänkt att valparna skulle födas?
  Vill ni veta mer om mig är ni välkomna att fråga!

  med vänliga hälsningar
  Johanna Kauppinen
  0760926052
  johanna.ck@hotmail.se

  Svara
 2. Evelina Bohman Niemi

  Hej, jag är intresserad av en valp under året 2014. När är det planerat att valparna ska komma=
  Mvh Evelina Bohman Niemi.

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Någon gång under våren/sommaren beroende på när tikarna börjar löpa. Jag har inte riktigt bestämt om vi kommer att ha en eller två kullar.

   Svara
 3. Hanna Noren Selsborg

  Hej! Vi undrar om det blir valpar under sommar/höst. Vi är mycket intresserade av en liten hane. Vi har tidigare haft leonberger och älskar rasen. Tyvärr har båda våra hundar gott bort för tidigt i rasspecifika sjukdomar . Vi tror att Newfoundland i dag är en friskare ras och precis lika härliga hundar. Vi bor i Uppsala. Jag ringer gärna till er och berättar mer om oss om det blir aktuellt med valpar eller kanske ännu hellre kommer och hälar på. Hälsningar Hanna Noren Selsborg

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Oj, jag har helt missat din kommentar, jag beklagar verkligen. Tyvärr verkar det som om tiken är ordentligt skendräktig och att det inte blir några valpar i höst. Även om det skulle bli 1-2 valpar så är dessa tyvärr tingade sedan länge. Nästa valpkullar planeras inte förrän vår/sommar 2016.
   Mvh / Camilla

   Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Inte våren, men någon gång under sommaren planerar vi svarta och eventuellt vit/svarta valpar 😊

   Svara
 4. Clarita Schedin

  Hej
  Är intresserad av valp juni 2017. Gärna två hanar syskon. Hör av er om det planeras.
  Vår Sailor Yalatkits Royal Crusander avlivades 2/8 2016.

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Hej,tråkigt med Sailor 😦 Vi kommer troligen inte att ha några valpar just i juni 2017. Vid det laget är dom nog levererade redan, om det blir valpar.

   Svara
 5. Susanne Westlund

  Hej! Ser att ni eventuellt planerar valpar under våren/ sommaren 2017. Har tidigare haft Newfoundlandshundar. Men har varit utan hund några år och är intresserad av en ny Newfoundlands tik. Ringer gärna och berättar mer om oss om det blir aktuellt.
  Hälsningar
  Susanne Westlund
  susanne.westlund@hotmail.com
  0730447543

  Svara
 6. susanne Westlund

  Hej! Såg att det ev kommer valpar våren/sommaren 2017. Har haft Newfoundlandshundar förut, den sista hunden var dock en underbar labrador. Har varit utan hund nu ett par år och känner att jag väldigt gärna vill ha en Newfoundland i gen. Ringer gärna och berättar mer om oss om det blir aktuellt. Hälsningar Susanne

  Svara
 7. Maria sundqvist

  Hej! Jag ringde dig i somras om en New Foundlands tikvalp, det var ett mycket givande och informationsrikt samtal, det hördes hur seriös och engagerad du är, jag är fortfarande intresserad utav en valp från dig, jag håller koll här och så kan jag höra av mig till dig igen och kolla hur allt ser ut och kanske kan jag och min sambo ev komma förbi om det blir aktuellt. Jag har ju haft Nuffe förut men har nu två gamla blandraser men saknar Nuffen. Med vänlig hälsning Maria Sundqvist

  Svara
 8. Mats Moliis

  Hej såg att du planerar valpar vintern/våren 2017 Vi är ett par som just mist våran älskade Dag-Otto (Bernoban Menninkäinen) en reslig herre på 87 kg han fick ett underbart liv med mycke bad och kärlek han blev 10 år. Hans bästa kompis Bella ( Yalatkit’s Tonya Tuker ) Saknar sin kompis så fruktansvärt.
  Vi bor i en liten by som heter Sundom och ligger 8 km utanför Vasa Finland.
  Så vi är väldigt intresserade av att få en ny vän åt Bella och då det är ganska klent på fronten med valpar i Finland just nu så söker vi åter igen i vårt kära grannland.

  Vi skulle gärna vilja ha en hane.
  När skulle det vara aktuellt att ringa dej
  Mvh Mats&Carola

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Hej, vad tråkigt att ni mist er gamla vän, vet hur tungt det känns. Ni får gärna ringa oss, men vi har bestämt oss för att hoppa över vintervalpar och hoppas istället på sommarvalpar.

   Svara
 9. Birgitta Ekström

  Hej. Vi är en familj i Värmland som är intresserade av en valp, helst en tik. Vi bor i Villa med stor tomt. Vi jobbar båda heltid men har till gång till hundpassning under dagarna samt en stor hundkoja med gård till. När vi inte jobbar ska hunden alltid vara med oss . Vi skulle bli så glada om ni kan tänka er att sälja en valp till oss , när det blir dax för valpar. Mvh Birgitta Ekström.

  Birgitta Ekström
  Annebergsgatan 2
  66131 SÄFFLE

  TELE: 0730385025

  Svara
 10. Belinda Winberg

  Hej, läste att ni planerar valpar 2019 och undrar om man kan ställa sig i kö för en valp?
  Mvh Belinda

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Vi är nog redan fullbokade tyvärr, även om vi inte har någon direkt kölista. Många som fått vänta på valp från tidigare kullar.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.