Joey Best In Show

Under tiden Joey besökte oss under sommaren så fick vi möjligheten att ta med honom till Newfoundlandshundens dagar i år. Mest pga av att Sussa gärna ville ha ett ck för att kunna delta på årets Västernorrlandsvinnare.  Och helt fantastiskt så går han och vinner Best In Show på söndagen för domare: Marie-Pierre Delaunay, Frankrike.  Krambjörnarna var även bästa uppfödargrupp på söndagen med Joey, Montoya, Hexan och Pretty. Så extra roligt för en sådan specialdomare.
Ett extra grattis till K. My Precious (ägd av Nordkjerns kennel) som vann öppen klassen och var 2:a bästa tik med cert på lördagen samt till Monica Wattman med K. Pinafore Teddybear som vann öppen klassen med cert på söndagen och som dessutom kom på 3:e plats på vattenproven på fredagen.  
Två veckor senare blev Joey återigen BIS, denna gång på Svegs brukshundsklubbs inofficiella utställning för domarna:  Nina Karlsdotter (BIR, BIG) samt Dan Eriksson (BIS). Massor av grattis Sussa m. familj 😉

————————————————————————–

During his visit here we managed to bring Joey, Krambjörnen’s Navy Seal, to the newfoundlanddogs days in Sweden 2009 and he went Best in Show under judge: Marie-Pierre Delaunay, France.  And we also endes up with best breedersgroup on sunday. We are very happy for this big achievement and also proud that Joey two weeks later went Best In Show once again at an unofficial show home in northern Sweden under official judges: Nina Karlsdotter (BOB,BOG) and Dan Eriksson (BIS).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.