Skattkammaren – The treasure chest

Har lagt till en ny sida som vi valt att kalla skattkammaren.
Där finner ni alla bilder och uppdateringar från våra valpköpare.  Vi tyckte att Valpköparnas sida inte riktigt gav uttryck för deras värde och eftersom de är som skatter kom vi fram till att de naturligtvis måste ligga i en alldeles egen skattkammare.  🙂 Har du en Krambjörn så blir vi jätteglada om ni vill dela med er av bilder och berättelser om dem som ni kan tänka er att vi publicerar här  🙂

————————————————————————–

Added a new page for our puppybuyers, thinking a lot about the perfect name for this page and finally decided that since they are little treasures to us and their owners, this puppybuyers page will be called ”The treasure chest”.  If you are the owner of a ”Carebear” you are more than welcome to share some of the joy with us by sending pics and stories about them. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.