Gayabjörnen’s Decibel

bella

Bella som liten valp

Liten blir stor!
Gayabjörnen’s Decibel, (e. Ch. Krambjörnen’s Magic On A Carousel u. Gayabjörnen’s Black Surprise), till vardags kallad Bella, har blivit stor.  Hennes hälsoresultat är HD: A, ED: ua, cystinuri fri.  Grattis Eva-Britt – Gayabjörnens kennel – till det resultatet!!  Bella tog också sitt första cert i somras och vägen till championatet får kanske vänta lite då Bella nu är parad med Ch. Krambjörnen’s Navy Seal.  Om allt går enligt planerna skall valparna födas omkring 25/11.  Vi håller tummarna för dels att det skall bli valpar och dels att det blir någon vit/svart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.