Crufts 2010??

Krambjörnen’s Magica De Hex, ”Hexan”, went best female and BOS at ”the dog of the year show-09”  in Sweden today. Judge was Agnes Ganami from Israel.  This show also qualified for Crufts 2010. By this result she is now topwinning female for the 4th year in a row. We are so happy she made it once again, and this year it has been with very limited showing.
___________________________

Crufts 2010?
Ja, vi får se men omöjligt är det inte. Vi hade en fantastisk avslutning på utställningsåret idag.
På Stora Stockholm, med sin bästa tik och BIM-placering, blev det klart att Hexan – för 4:e året i rad – tog hem kampen om vinstrikaste tik i Sverige. Något av en prestation som vi är stolta över.
Tveksam var jag igår och funderade nästan på att stanna hemma när Hexan släppte precis hela vinterpälsen, vi har säckar och kassar med hundhår i mängder att köra till återbruket, och jag har jobbat som en slav för att få ur all päls och få henne i presentabelt skick. Desto bättre känns det nu när man fick lön för all möda. Domare idag var Agnes Ganami från Israel.
Nu skall vi fira en lugn jul här hemma med alla hundarna och planera för nästa års utställningar och valpar, närmast kommer ju specialutställningarna på My Dog och i Katrineholm, så vi syns väl där? Kanske satsar vi lite mer under 2010, med fler hundar. Hexan visade idag att hon är  långt ifrån trött på utställningar. Hon fullkomligt älskar det, och så länge hon gör det så fortsätter vi.
Tack alla ni som var med i Stockholm idag med skratt och trevlig samvaro och därmed bidrog till att skapa en oförglömlig avslutning på utställningsåret.  Kramar till er alla!!!!
Skall försöka komma över en bild på BIR och BIM så småningom  🙂

5 tankar på “Crufts 2010??

 1. Siv

  Stort, STORT GRATTIS 🙂
  fast egentligen ær det ju inte alls så konstigt att du och Hexan lyckas før 4:e året, det ræcker ju med en enda blick på henne før att førstå det 😉 Hon ær super…

  Cruft´s 2010 vilken upplevelse, jag kommer absolut att åka dit och titta/”heja på” om ni skall delta 🙂

  Svara
 2. piretto Inläggets författare

  Tack snälla Siv 🙂 hon lyckades med en hel poäng (om jag nu räknat rätt, men det är jag ganska säker på)
  Siv det vore super att ha dig i supporterskaran om vi åker, får enorma nerver bara vid tanken. Mycket att tänka på nu 😉

  Tack snälla till dig också Ewa-Britt 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.