My Dog 2010

Nyss hemkommen från ett kylslaget Göteborg till ett ännu kyligare Västerås (-23), men nöjd och glad.  Hexans påbörjade fällning i Stockholm hade nu avancerat så att hon i princip har förlorat vartenda strå underull och i tillägg en hel del strån av täckhåren så vi hade inte så stora förhoppningar om en seger idag, inte i den konkurrensen.  Men årets första specialutställning och Hexans första utställning för året slutade med Bästa tik och BIR. Dessutom blev Hexans syster Pretty – Krambjörnen’s My Precious – 2:a i öppenklassen med CK. Grattis Maggan!!  Vill bara säga ett stort och varmt tack till alla vänner och kollegor för en härlig utställningsdag. Jag är väldigt tacksam och glad för att ni finns. Ingen nämnd och absolut ingen glömd 😉

________________________

The first show of the year for Hexan, Krambjörnen’s Magica De Hex, was really great.  She finished with Best female and BOB. Her sister – Krambjörnen’s My Precious – had some success too, being 2nd in open class with CK. Congratulations Maggan.  And thank you everyone for a great showday. 😉

2 tankar på “My Dog 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.