Enzo 8 veckor

Enzo 8 weeks

En ny liten familjemedlem har flyttat in hastigt och lustigt.  Enzo är en son till Joey (Krambjörnen’s Navy Seal), barnbarn till Montoya (Krambjörnen’s Magic On A Carousel) och med en för oss intressant stamtavla. Det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet och trots att jag bara skulle titta på valparna så kunde jag inte åka hem utan Enzo.  Han travade rätt in i familjen glad och go, utstod bad och alla andra hundar med en ständigt viftande svans. Med en liten gnutta tur kan han också vara anlagsbärare av vit/svart.  Fler bilder på Enzo samt stamtavla och annan info kommer inom kort  😉
Tack Ewa-Britt för den här guldklimpen  😉

3 tankar på “Enzo 8 veckor

    1. piretto Inläggets författare

      Tack, fast det kanske var att ta i litegrann, alltså hoppet om rasen 😉 men lovande är han onekligen. Långt kvar innan han är vuxen o klar. Man får bara hålla tummarna med alla bebisar helt enkelt 😉

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.