Skåneresa och ny look

Ny look på sidan, här måste vi få till lite mer ljus och vårkänslor.  Lite av den varan fick vi på vår tur ner till Skåne. En kombinerad utställnings och semesterresa. Internationella utställningen i Malmö avverkades på lördagen. Hexan slutade som Bästa tik och BIM.
Husrum fick vi på underbart vackra Albertslunds gård, där vi bodde ståndsmässigt i Magasinet. Sedan njöt vi av våren på söndagen med promenader på backåkra och Löderups strandbad. Tittade på nya husprojekt som verkligen frestade köplustan, tja har man minimum 10 miljoner att lägga upp så….  Självklart var både kamera o filmkamera med när vi var ute med hundarna, dessvärre glömde jag dem när vi tittade på husen.  Se några av bilderna från våra turer nedan. Det kändes lite udda att komma hem till snömängden och kylan, från vårvärmen, solen, snödroppar och fågelkvitter.
Videon var tyvärr i fel format för wordpress, men skall försöka spara om den i något format som passar här, alternativt ladda upp den på Youtube.

3 tankar på “Skåneresa och ny look

    1. Piretto Inläggets författare

      Tack Carina, det är ljuset där nere hos er i söder. Helt magiskt. Måste ringa dig någon dag i nästa vecka är så länge sedan vi pratade. 😉

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.