Flera goda nyheter

Nemo, se vilket steg han har!!

Nemo, Bumbibjörnarnas Dragonfly, son till Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey”, blev BIR, BIG-1 samt BIS-valp på inofficiell utställning i Åkersberga idag. En sista BIS-final ”Best of the best” ordnades där BIS-junior/valp/veteran/vuxen tävlade mot varandra. Nemo slutade som vinnare där också. 😉 Grattis Lollo och Ewa till Nemos framgångar.

———————————

Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey”, har också hunnit med att bli pappa igen, den 15 maj föddes 1 övertecknad hane och 4 svarta tikar hos Yalatkits kennel. Mamma till valparna är Yalatkits Nice Surprise ”Nessie”. Alla valpar är tingadeGrattis Lena & Linda till nykomlingarna.

Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey”, is the father of a new litter.  1 male and 4 females born at Yalatkits kennel, mother is Yalatkit’s Nice Surprice. All puppies are spoken for. Congratulations Lena and Linda to the newcomers!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.