Nya bilder av Pinglan

Vi började ta kort på valparna igår kväll men det blev snabbt alldeles för mörkt, så vi tänkte fortsätta på morgonen. Dessvärre vaknade vi klockan 5 på morgonen av ett åskdunder i världsklass och regnet har öst ner nästan hela dagen så valpfotograferandet har blivit uppskjutet någon dag.  Positivt är i alla fall att valparna inte verkar bekymra sig nämnvärt om åskan. Här är i alla fall några mörka bilder av Pinglan ”Krambjörnen’s I Dreamed A Dream” 5 veckor gammal.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.