Specialtyshow 15/1 2011

Robin & Pinglan going BOB and BOS

Our Cruise babies had a great first show only 6 months old  😉  I’m so proud of them all!!!!!
Judging the breed was Einar Paulsen, Cannonbears newfoundlands. Best In Show finals judged by Torbjörn Skaar.

THE RESULTS
Krambjörnen’s Moment of Truth ”Robin” went Best male, BOB-puppy and finally Best In Show puppy!!! Robin is coowned with Anetthe Byhlin.
Krambjörnen’s I Dreamed A Dream ”Pinglan” went Best female, BOS-puppy and BIS-2 puppy. My precious girl!!!!
Krambjörnen’s High On You ”Jamie”, 2nd best female and BIS-3 puppy. Owner Jenny Tulevall, Björnbrisens newfoundlands.
Krambjörnen’s Rising Up ”Bison”, 2nd best male and BIS-4 puppy. Owner Maria Bergman.

Krambjörnen’s Magica De Hex ”Hexan”, winning the championclass, going best female and BOS. Totally out of coat and now close to 7 years but she is still going strong and loving the show and the competition 🙂
Krambjörnen’s Magic On A Carousel ”Montoya”, also winning the championclass and finally 2nd best male.

Bumbibjörnarnas Dragonfly ”Nemo”, going Best male and Best In Show only 15 months old. We are sending big congratulations to his owner Louise Hagström. Very well done!! But most of all I would like to thank Gunvy Andersson, Gasparis kennel for this big success. Without you Nemo or his mother wouldn’t be in this world. Thanks to your beliefs and sacrifices this was possible. I can not thank you enough for believing in my newfies and loving them, and thank you for all the fun we have had through the years.
Nemo is the son of Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey” and Nemos mother Gasparis Endless Love is the daughter of Krambjörnen’s Let them Whisper ”Jaffa” and Spring Creeks Go to Fairweathers. Some great dogs!!!!

So thank you everyone, my beautiful dogs, my friends, my family, our judges and all our fantastic puppy buyers and coowners for the support and all help you always give me. I can’t thank you enough!!!!!!!!!!!!! I love you all!!!

6 tankar på “Specialtyshow 15/1 2011

 1. Jenny

  Grattis till dom fantastiska resultaten. Och jag vill tacka för den underbara lilla prinsessa som jag har köpt av dig, jag är så stolt över henne. Kram från Jenny

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Tack Jenny!!!!! 😉 Är så glad att du är nöjd med henne och tacksam för allt jobb du lägger ner på henne, en uppfödares dröm, härligt också att alla ser så lovande ut. Kram till er också 😉

   Svara
 2. Ewa Hagström

  Tänkte inte kommentera detta , men känner att jag måste, det är jag som är uppfödare till Nemo ”!!!!!!!!!!!! Gunvy har fött upp Titzie ja det stämmer !!! Titzie har bott hemma hos mej hela tiden sen hon va valp . Det är jag som skött pälsvård och och allt annat runt Titzie . Lollo´s förtjänst att hon har fått sina meriter . Allt är inte bara för att man är uppfödare till en hund !!! Vi del ägde Titzie när Nemo blev till , henns arbete va att vi delade på kostnader och inkomster !!! Gunvy va för dålig för att orka komma hit och hjälpa till . Tänker inte gå in på här vad som gjorde att vi inte del äger Titzie idag !! Det är Lollo som lagt ner allt arbete med päls vård och allt annat runt om kring Förstår inte vad Gunvy har för del i hans framgångar !!! ALLT ARBETE ÄR LOLLOS FÖRTJÄNST . !!!!!!!!!!

  Svara
  1. Piretto Inläggets författare

   Ewa, tänkte först inte godkänna kommentaren, men den får stå för dig. Jag var först att gratulera Lollo i ringen, Lollos arbete med Nemo är också kommenterat ovan, med fet stil och utropstecken dessutom, det är också den enda del av texten jag markerat med fet stil ”Very well done!!
   Dina mellanhavanden med Gunvy tycker jag du ska ta med Gunvy och inte med mig eller hela facebook. Jag tänker inte kommentera det överhuvud taget.
   Jag står fast vid att Gunvy är förtjänsten till att både Nemo och Titzie finns till och att hon därmed borde få åtminstone någon ”ära” i det hela.
   Vänligen respektera att inte föra diskussionen vidare här.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.