Valputställning

Vi var på valputställning i Köpings ridhus i söndags och hade jättetrevligt med alla valpar. Halva kullen dök upp med Milou, Emmy, Siri och Vilgot. Jättekul att se dem och Vilgot är stor, helt enkelt en jätte, så jag blev väldigt glad att se att han var rätt mager men ändå med kraftig benstomme. Det blev inte domaren däremot som tyckte att han var för mager och urväxt 😮
Tjejerna hade mer tur, då Siri (K’s Rolling In The Deep) blev 1:a bästa tik och BIR och senare 3:a i gruppen. Emmy (K’s Follow Your Dreams) blev 2:a och Milou (K’s Fire Up My Dreams) 3:a. Alla med HP. Jättekul att träffa er alla.

Inga bilder från utställningen, men så här trött var Milou när vi kom hem =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.