Kenny

Kenny fyller 4 år, kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Kenny har fått vara på shoppingtur, och köpa nya leksaker och en massa godis. Han får ju dela leksakerna med flickorna förstås, men han blev mest glad över alla ben och nyttiga hundtugg. Dem tog han med sig ut och åt så att han inte riskerade att få dem stulna, alla vet ju att dom bara kan plocka saker ur munnen på honom, men vi är glada för vår snälla kille.
Happy b-day Kenny ❤

Happy b-day Kenny ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.