Kalender 2016

Idag kom äntligen våra kalendrar för 2016. Så himla fina. Bilderna är målningar gjorda av Cindy Williams i Kanada. All förtjänst går till ”newfoundland rescue”. Bl a för att hjälpa till med kostnaderna för Precious och ett 40-tal andra omhändertagna newfoundlands från en känd ”valpfabrik” där hundarna levt under fruktansvärda förhållanden. Du kan läsa mer om detta och även skänka pengar till detta via den här länken: https://www.crowdrise.com/preciousnewfs

Kalender 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.