Rocklunda

Lördag den 23 april var vi på nationell utställning på Rocklunda. Härlig dag med goa människor och lika goa hundar. Det är alltid så fascinerande att se dessa stora godmodiga hanar tillsammans, med löptikar mitt ibland dom, utan minsta tjafs.
Själv hade jag inte återhämtat mig från influensan och orkade nätt och jämnt ta mig runt alla varv i ringen. Därav stannade jag inte till finalerna utan åkte hem och kurerade mig i soffan.
Tusen tack till er alla vänner och valpköpare för all hjälp och sällskap. ❤
Robin (Krambjörnen’s Moment Of Truth) vann championklassen, blev bästa hane och BIR.
Chess (Krambjörnen’s Light My Fire) blev tvåa i championklassen och andra bästa hane bakom sin halvbror. =)
Sedan var Siri, Tilly och lilla Clara där också, dessvärre är jag inte helt säker på placeringar, men alla fick excellent. Robin, Chess, Tilly och Siri var också med i uppfödargruppen med hederspris och superkritik.
Domare var Arne Foss, Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.