Tesla 18 månader

Finaste Teslan, hon börjar se mer vuxen ut, även utan päls. Vi har fönat, kardat o kammat och fått ur så gott som hela vinterpälsen, nu ska hon bara få ett bad och lite finputs.
(Några bilder med usel kvalité eftersom vi fick ljusa upp dem så mkt. Nya bilder kommer efter badet.)När hon varit ute på äventyr brukar hon alltid få välja en ny leksak, lite för att hon är den enda (utom Timmie) som är intresserad av leksaker. Den här måste ha varit extra speciell eftersom hon vägrade släppa den, till slut somnade hon i grovköket med leksaken i munnen (förmodligen ville hon vara säker på att TimTim inte stal den när hon sov.
Vi tyckte hon måste varit torr i munnen efter att ha hållit i den i flera timmar 🙂 Sen kom hon upp en vända och visade mig leksaken innan hon lade hon sig halvt under köksbordet och somnade igen – med leksaken fortfarande i munnen. Vi konstaterar att hon är speciell ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.