Markeringskurs

Teslan och jag tränar vidare på markeringskursen, det går bättre och bättre och nu klarar hon att fokusera på burken längre och längre. Nu har vi nya mål och läxa att jobba på till nästa vecka. Målbilden är långt fram någonstans, där jag ser för mig Teslan markera på burken/gömman medans jag går runt henne och att hon inte släpper markeringen förrän jag ger ett ”yes/ok/bra”, vad jag nu ska använda för slutord.

Här är en jättekort video på lite träning ikväll.

Jag försökte igen att få några bilder på henne på slutet. Efter många försök fick vi till den här. Långt ifrån perfekt men vi jobbar på det också. Hon är ett yrväder med myror i byxorna, som bara vill söka doftgömmor överallt. 🙂

Och här nedan några av dem som blev kvar efter att jag kastat alla misslyckade 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.