Blekingemästaren i oktober

Lite gamla nyheter men väl så roliga. 🙂
Krambjörnen’s Passepartou, ”Sluggo” (Cannonbears Crawling In The Dark x Ch. Cayuga Coming Soon) blev BIR och BIG-2 på Blekingemästaren den 25 oktober.  Massor av grattis till fina Sluggo och hans fantastiska nya familj. Skönt att veta att de trivs så bra med varann och vi ser fram emot nya roliga utställningar under 2010.
______________________________

Krambjörnen’s Passepartou, ”Sluggo” out of  (Cannonbears Crawling In The Dark x Ch. Cayuga Coming Soon) went BOB and BIG-2 at the show ”Blekingemästaren” in october. Lots of congrats to Sluggo and his new family. We are so proud of you and happy it works so well.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.