Joey pappa igen

Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey”, (Ch Pouch Cove’s Raises The Bar x Ch. Cayuga Coming Soon) har blivit pappa till nya små valpar på Gayabjörnen’s kennel.  4 hanar och 2 tikar, alla svarta. Grattis Ewa-Britt till småtrollen. Bilder kommer så fort som möjligt.  🙂
____________________________

Krambjörnen’s Navy Seal ”Joey”, (Ch Pouch Cove’s Raises The Bar x Ch. Cayuga Coming Soon), is the father of a new litter at Gayabjörnen’s kennel. 4 males and 2 females, all black. Congratulations Ewa-Britt to the little babies. Pictures coming soon.   🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.