Good morning…or not

This is just to inform you all that Siemens Gigaset Phones is NOT in any way newfieproof. And if anyone else got an early call from me this morning, it was not me using the phone. Also I usual only use one phone at a time.

Siemens Gigaset telefoner är INTE newfoundlandssäkra. Och om ytterligare någon fick ett samtal från mig tidigt i morse så var det inte jag som använde telefonen. Jag brukar heller inte använda båda telefonerna samtidigt.

Siemens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.