Ny start på året

Först av allt vill jag tacka alla valpköpare och vänner för alla julhälsningar via facebook, mail och vanlig post. Vi är stolta och glada över alla valpköpare och otroligt tacksamma för alla vänner som finns där i vått och torrt.

Vi gratulerar Inger Cecilie med familj och Krambjörnen’s Hey Soul Sister ”Trulte” som blev BIR valp på romjulsutställningen i Norge i mellandagarna av 8 deltagande valpar. Trulte var endast 4 månader och 5 dagar gammal. Superstart på utställningskarriären. Tack IC på Kamperhaugbamsens kennel för att ni ger Trulte ett fantastiskt hem och goda förutsättningar.

Tack för det fina julkortet på Trulte


Vi är också otroligt glada över att se hur många av våra hundars barn och barnbarn utvecklas. Framtiden känns väldigt lovande och jag tror att flera hundar kan visa framfötterna i ringarna i år. Här är en bild på Nordkjerns Xcellent Choice, ”Lilly” (e Krambjörnen’s Magic On A Carousel x Krambjörnen’s Opportunity) En rejäl tik med lovande framtid. Grattis till Kerstin och Stenis, Cayzencles kennel som också tagit bilden.

Lilly


Fler nyheter kommer inom kort =) god fortsättning till er alla, vi hoppas att det nya året bringar oss mer glädje än det föregående.

 

2 tankar på “Ny start på året

  1. Jenny

    Tack själv för att du alltid finns där och hjälper och kommer med råd när man behöver det. God fortsättning och lycka till med alla planer för året 🙂 ❤ ❤ ❤

    Svara
  2. Inger Cecilie

    Hørte ”Hey soul sister” på radioen i bilen her om dagen, og sendte deg varme tanker, Camilla, for den nydelige hunden Trulte er 🙂 FOR en personlighet hun er 🙂 Ønsker deg et supert 2012 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.