Godkänt doftprov

Supernovan – Krambjörnens Heaven’s On Fire – och jag var på Zerillas hundcenter för att göra doftprovet i NW1 (eukalyptus) häromdagen. Det var egentligen ett infall och vi har ju knappt tränat på ett helt år eftersom jag lagt den mesta träningen på de yngre förmågorna. Men vi var med på ett par träningar innan doftprovet och min finaste Nova gjorde det med bravur.
Supersnabb och säker och har nu ett godkänt doftprov som gör att vi kan ut och tävla lite också. Dock är hon en typisk newf och värmen påverkar så mycket, så vi tar en kort semester nu och sen slänger jag in några utställningsanmälningar (i förhoppning att pälsen inte ramlar av). Det börjar ju bli dags att ta de två sista certen efter coronauppehållet.
Sen i höst när det blir svalare så börjar diplomjakten 🙂

Några bilder på min vackra Nova. ❤ 🙂
Bilderna från doftprovet är tagna av Ann-Sofie Svenman på Zerillas hundcenter. Naturbilden av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.