Askersund 14/8 2022

Vi hade en härlig dag på Nordic dogshow i Askersund idag, bortsett från värmen då. Så roligt att träffa gamla kändisar och nya ansikten igen. Det är första utställningen för oss sedan coronan slog till och dessutom första utställningen för Supernovan sedan hon var 13 månader. Och det kunde inte gått bättre helt enkelt.

Krambjörnen’s Heaven’s On Fire:
EXC 1 öppen klass med CK, Bästa tik med CERT och NORDIC CERT och BIR.
Tack till domare Eva Eriksson för den fina kritiken och inte minst den öppna kritiken där hon sa att Nova var en prydnad för sin ras.

Krambjörnen’s Heaven’s On Fire, Bästa tik, CERT, NORDIC CERT, BIR. Foto: Lena Ekberg

Min fina Nova, som gör allt man ber om. Vi bestämde oss däremot för att avstå från gruppfinalen eftersom jag inte ville utsätta henne för den långa väntan i 30 graders värme. Istället åkte vi hem och vilade i AC’n.
Tusen tack till våra vänner och ”supportrar” som dels hjälpte till att hålla Nova sval i värmen, dels assisterade på olika sätt, tog foton mm. Och inte minst många tack till de övriga utställare som gratulerade och visade prov på sportsmanship ❤ Vi skickar också ett grattis till övriga vinnare. 🙂Så fin kritik också ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.