Tävlingen avgjord

Blir lite fundersam faktiskt, vinnaren av tävlingen hade 538 besökare…..och då kände jag att jag ville gå in o kolla statistiken på min sida och under december månad hade jag 1211 unika besökare??? Låter mer än 538 för mig. Skall man fråga eller bara strunta i det? Tror jag skiter i det, är ju inga storvinster det gäller, mer en principsak…….

Ny länk i mina favoritlänkar längst ner på sidan 😉
Härifrån kommer också hundarnas nya favoritsängar som verkar beundransvärt hållfasta, inte ett märke i dem trots ivriga försök att bädda =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.